03.01.2019

Uuel aastal uue juuksetooniga – airtouch meetod

Iga algav aasta toob kaasa iseendale antavaid uusi lubadusi ja ka soovi enda välimuses midagi muuta. Naised saavad seda teha näiteks uue juuksevärviga. Uurisime Viimsi Keskuse II korrusel asuva MAKE YOUR ID ilusalongi juuksur-koloristilt Julia Zahharovalt uudse airtouch juuksevärvimismeetodi kohta.

 Mida kujutab endast airtouch värvimistehnika?
Airtouch on üsna uus, vaid 3 aastat kasutusel olnud juuksevärvimistehnika. Eestis hakati sellest rääkima umbes aasta tagasi.

Sõna sõnalt tõlkides tähendab airtouch õhu puudutust. Juuksekihid föönitatakse läbi ja värvitakse, see tehnika võimaldab juukseid väga detailselt töödelda. Õhuke juuksesalk föönitatakse külma õhuga, õhuvool eraldab väikesed ja nõrgad juuksekarvad ning neid ei värvita, mis on antud tehnika suureks plussiks.

Mille poolest erineb see teistest meetoditest? 
Airtouch tehnika annab juustele kardinaalselt uue joone. See meetod ei sarnane teistele värvimise moodustele nagu näiteks balayage, melireerimine jt. Peamine erinevus – maksimaalselt säästev korrigeerimine ei puuduta varasemalt värvitud juukseid, mis on väga tähtis juuste kvaliteedi säilimise puhul.

Milliseid tulemusi see tehnika võimaldab? 
Selle tehnika abi luuakse kohevate juuste efekt pleekinud salgukestega. Taolise värvimisega on võimalik saavutada sujuv üleminek oma loomulikku värvi juuksejuurtelt otsteni. Samuti on võimalik katta 30% ulatuses halle juukseid nii, et hallide juuste kasvamine tundub värvimise jätkuna.

Kui kaua selline värvimine aega võtab? 
Protsess on tehnoloogiliselt keerukas, seepärast võib see võtta kuni 4 tundi, olenevalt juuste pikkusest ja paksusest.

Kui püsiv on airtouch meetodil juustele kantud värv?
Kuna tulemus on loomulik ja üleminek juuksejuurtest otsteni on väga sujuv, siis on värv tavalisest püsivam. Et säilitada värvi võimalikult pikalt, siis soovitame külastada salongi kord 1,5 kuu jooksul juuste kergeks toonimiseks ja taastavateks protseduurideks. Nõnda säilib värv kauem ja juuste kvaliteet on parem.

Iga inimese puhul on püsivus veidi erinev, värviaktsente dikteerib loomulik juuksekasv.

Millised toonid on alanud hooajal moes? 
Praegu on moes väga palju stiile ja suundi, minu meelest mingeid piire pole.

 

MAKE YOUR ID salong asub Viimsi Keskuse II korrusel. Vaata lisainfot www.makeyourid.ee

Airtouch_meetodil_värvitud_juuksedAirtouch_meetodil_värvitud_juuksed_2